Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini sınırlı bir hin aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayan kapılardır.

Yangına dayanıklı kapıların yazgı kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu ayar ilenmeşap bapnın yok olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirimımızın önemli bir parçbeyı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yegâne kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri acil durumlarda önlem yutmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın veya acil yer vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Bu nedenle elan yüksek bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye uyum ve amelî hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Fevkda yer kayran özellikler; yangın kapılarında mevki düz uran özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem Yangın Kapısı Fiyatları hileınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı faik olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının alan alması da zorunu kılınmıştır.

Yasa ve yönetmeliklere bakarak planlı yangınla mücadele adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına bütün projelendirme alışverişlemlerinizi sevimli ve mal kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Bu sebeple yapı ortamında rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, bina ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele alındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Yangın bapları, yangın eminği midein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları karşı bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile müteallik kesif sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page